lauantai 11. lokakuuta 2014

Kukkoilua

Kylläpäs on aika rientänyt ja blogi jäänyt päivityksiä vaille. Näin sesongin ulkopuolella maalaisten elämäkin kulkee samaa rataa ja tapahtumat tuppaavat rajoittumaan ruokailuihin ja iltapuuhiin..
 
Torstait ovat viime aikoina olleet tapahtumapäiviä, tällä viikolla torstai toi tullessaan neljä uutta asukkia kanalaan. Valkoisen kukkoherran nimeltä Hermanni, sekä kolme kanarouvaa; Nupun, Poton ja Timantin. Omista kanoista Rami ei purematta niellyt kukon astelemista auvoiseen kananelämään ja ei mennyt aikaakaan kun kukko sai jo tukkapöllyjä. Muutama yhteenotto tuli vielä alkupöllytyksen jälkeen, mutta nyt näyttää että rauha on laskeutunut kanaparveen. Ja kukko kiekuu ! 

Edellisviikon torstaina oli vähän surkeammat tunnelmat kun Kamu livahti aamupissiltä jonkun metsäneläimen perään ja jäi auton alle. Nopeus oli kova (80km/h) ja ilmalento mahtava, mutta onnea oli rutkasti mukana ja niinpä ainoa kolhu oli pistohaava etutassun kyynärässä. Sitä on nyt hoidettu antibioottikuurilla ja näyttää hyvin paranevan. Eläinlääkäri kehoitti Kamua lottoamaan ja niinhän me kirjailimme numerot voipaperille ja jokaisen numeron kohdalle laitettiin juustopala. Numerot sitten otettiin ylös siinä järjestyksessä kun Kamu söi juustot ja näin ollen tuli muutama lottorivi valmiiksi. Toistaiseksi miljoonat ovat vielä antaneet odotella itseään... 


Maisemat ovat mitä mahtavimmat ja tuntuu että jokainen auringonlasku on erilainen. Tässä yhden iltalenkin satoa..

1 kommentti: