perjantai 27. kesäkuuta 2014

Perjantai-illan huumaa..

Yksi kuva kertonee enemmän kuin ne tuhat kirosanaa, joita latelin löytäessäni 40 kiloa kauraa upotettuna nurmikkoon.. Ei juolahtanut mieleeni lainkaan, että koirat hylkäävät pienen pinkin virikepallonsa ja hyökkäävät jättimäisen kaurasäkin kimppuun.. Siinä se loppuilta vierähtikin pelastaessa se mitä pelastettavissa oli...

Miisu päätti kuitenkin ystävystyä Reetun kanssa..Reetu on hiukan hämillään kun ennen sylkenyt karvapallo kehrää ja lipaisee pienellä vaaleanpunaisella kielellään.

Lambiset kotiutuvat eilen farmariauton takatilassa..matka sujui rattoisasti; pientä määkinää ja lampaan hajua oli ilmassa, mutta huumorilla selvittiin. Onneksi oli naapurin rouva matkaseurana.

Kaurat, se mitä niistä oli vielä jäljellä..maistuivat Kirpulle, Laikulle ja Vanulle..Vanu on tuo valkoinen yksilö, Kirppu pieni  musta ja Laikku poikkeuksellisesti yksivärinen musta lammas..
 
Nyt on lampaat sisään ajettu..viikonlopun jälkeen pihaan talutetaan Ellu, Mustikki ja Mansikki - lypsyjakkara saa siirtyä pellolle yöpöydän virkaa toimittamasta..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti