lauantai 10. tammikuuta 2015

Talviunilla


Blogi on viettänyt talviunta kuten kuvasta näkyy.. Vuosi ehti vaihtua ja uudet kujeet on mielessä.
Talvi tuli maaseudulle, mutta Lampiset nauttivat lumileikeistä. Pakkaspäivinä kirmailevat villat huurussa aitauksessaan. Kamu puolestaan sai vetovaljaat ja kuntoilee vetämällä lapsia pulkassa.. niin ja josko sitä minäkin hyppäisin suksille ja vetoon..Mönkkärin perässä moista talviurheilua jo testasin ja sarjakuvasankarimaisen ilmalennon jälkeen päätin hiihtäväni seuraavan kerran kesällä..

Kanala sai uusia vahvistuksia marraskuulla kun isot tytöt; Tuhti, Pipari ja Karvajalka saapuivat. Nyttemmin tytöt ovat hyvin asettautuneet taloksi ja munintakin alkanut sujumaan. Kukkoja talossa on kaksin kappalein kun ilkeät talvihoidokit eivät hyväksyneet isoja tyttöjä joukkoon mukaan vaan piti saada molemmille omat laumat. Isoja tyttöjä kaitsee talvihoidossa oleva Hermanni ja tehotyttöjä laittaa kuriin alla esittäytyvä Kyösti. Hautomisesta ei ole yksikään kana ollut kiinnostunut, joten Hiukkajoen McGyver askarteli hautomakoneen saunan ylälauteelle. Nyt odotellaan mitä kindereistä paljastuu vai paljastuuko mitään..


Pupulaankin on saatu lisää korvapareja sitten viime päivityksen. Harmaansävyinen Roosa ja musta karvapörrö Rusina asustelevat Jorman ja siivekkäiden kavereina navetassa.

Huomenna päästään tutustumaan minipossujen mielenliikkeisiin, siitä lisää seuraavassa päivityksessä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti