perjantai 4. heinäkuuta 2014

Etsivä löytää..

Useampana päivänä olen etsiskellyt munia kuusiaidasta, marjapensaiden alta tai koivikon liepeiltä. Tänään etsinnät tuottivat tulosta ja piikkipensaiden keskeltä löytyi munakätkö, yhteensä 11 munaa
Nyt kanala alkaa olla valmis, joten satunnaisia karkureissuja lukuun ottamatta tuotannon pitäisi keskittyä suljettuun tilaan.. Tosin tämä oletus meillä vallitsi tänäänkin aina siihen asti kun pihan poikki juoksi siipiveikot vuoron perään.
 
Munien lisäksi pihasta löytää mansikoita! Paras sato on vielä kypsymässä, mutta muutamia maistiaisia on saatu.

Täältä tullaan!!! Miisu on leimautunut minuun toisinaan jo häiritsevässä määrin ja on salamana paikalla kun istahdan sohvalle, menen keittiöön, tai ylipäänsä ilmestyn sisätiloihin. Kun koitan laittaa ruokaa farkun lahjetta kiipeävä kissa seuranani tai maksaa laskuja karvapallon vilistäessä näppiksellä lisäillen tassuillaan arvoituksellisia viitenumeroita, niin olen osakseni saadusta huomiosta kaikkea muuta kuin imarreltu.

Pihassa kävi tänään ensimmäiset turistit katsomassa eläimiä. Olin juuri saanut siirrettyä puput ulkohäkkeihin, joten Miisua lukuun ottamatta kaikki olivat katseltavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti