keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Karhu nukkuu, karhu nukkuu - eipäs nukukaan..


Tänään olin tallinväen kanssa pitkällä ratsastuksella, matkaa taittui noin 20 kilometriä ja aikaa meni nelisen tuntia. Sää oli huomattavasti suosiollisempi kuin eilen, jolloin siirsimme hevoset kesälaitumelle ja kastuimme oikein kunnolla. Reissu oli muutenkin oikein mukava, samoja polkuja tosin oli tallannut herra Karhunen, ihan vain hetkeä aikaisemmin..

Mahtavat olivat jäljet.
 
Vapaat kanat kuopsuttelivat pihalla kolmatta päivää, yöksi hakeutuvat aina suojaan. Munintapesä ei kiinnosta enää lainkaan vaan munan piilotus on päivän sana. Huomenna pitääkin laittaa pojat pesän etsintäpuuhiin, jotta saadaan saalis talteen.
 
 
Ellu ja vasikat ovat kotiutuneet hyvin, tänään Ellu tuli jo haisteluetäisyydelle..lypsämiseen on kuitenkin vielä matkaa jokunen askel..katsotaan mikä päivä sitä uskaltaisi yrittää..Kyllä vähintään yksi pannari pitäisi saada pyöräytettyä omista munista ja lainalehmän tuoreesta maidosta.

Lambiset innostuivat karkailemaan tänään ruohon ollessa vihreämpää aidan toisella puolella. Onneksi olivat yhteistyöhalukkaita kiinniottotilanteesssa..Nyt on aitausta tiivistetty ja toivotaan villapaitojen pysyvän aidan oikealla puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti